Op zoek naar opzegtermijn?

opzegtermijn
 
Hoe lang is mijn opzegtermijn bij een telefoon, internet, of televisieabonnement? ConsuWijzer.nl.
Praktisch advies van de overheid over uw rechten als consument. Home Telecom en post Contracten en voorwaarden. Hoe lang is mijn opzegtermijn bij een telefoon, internet, of televisieabonnement? De opzegtermijn voor een abonnement voor telefonie, internet of televisie is één maand.
Opzegtermijn INretail.
Home Kennis inspiratie Juridisch advies Opzegtermijn. Wil je als werkgever de arbeidsovereenkomst opzeggen? Dan moet je daarbij rekening houden met de opzegtermijn. De wettelijke opzegtermijn bedraagt bij een arbeidsovereenkomst die op de dag van de opzegging.: korter dan 5 jaar heeft geduurd: 1 maand.
Opzegtermijn 21 definities Encyclo.
De opzegtermijn is de periode waarin je jouw verzekering kunt stopzetten. Je kunt hierbij denken aan verzekeringen zoals een autoverzekering, een motorverzekering, een doorlopende reis en/of annuleringsverzekering. De opzegtermijn varieert per verzekeraar, maar gaat wel altijd in na de contractvervaldatum.
CAO voor het Uitgeverijbedrijf Deel I Algemeen Uitgeverijbedrijf.
Met inachtneming van het bepaalde in artikel 7672: lid 7 BW geldt voor de werkgever in dat geval eveneens een opzegtermijn van twee maanden. Verlenging opzegtermijn werknemer tot langer dan twee maanden leidt tot verdubbeling opzegtermijn werkgever. In de individuele arbeidsovereenkomst kan de wettelijke opzegtermijn voor de werknemer schriftelijk ook worden verlengd tot een termijn langer dan twee maanden, tot een maximum van zes maanden.
Opzegtermijn arbeidsovereenkomst arbeidsovereenkomst ontslag informatie rechtshulp.
de opzegtermijn kan ook voor de werkgever verkort worden. Dit kan alleen als dat in de CAO geregeld is en de opzegtermijn mag voor de werkgever dan nooit korter worden dan de opzegtermijn voor de werknemer is. Opzegtermijn voor werkgever.
Tijdens de vergunning voor ontslag UWV Voor Werkgevers.
De kortere opzegtermijn is vastgelegd in de cao. Uw opzegtermijn is minimaal even lang als de opzegtermijn van de werknemer. Als u zich niet aan de opzegtermijn houdt. Als u zich niet houdt aan de opzegtermijn, moet u uw werknemer een vergoeding betalen als hij daarnaar vraagt.
Welke opzegtermijn geldt er voor een werknemer die wil opzeggen? Ontslag.nl.
Dit is namelijk de wettelijke opzegtermijn voor een werknemer, ongeacht de lengte van het dienstverband. Toch is het mogelijk dat een werknemer aan een langere opzegtermijn gebonden is. In een arbeidsovereenkomst of een eventuele CAO kan namelijk afgeweken zijn van deze wettelijke opzegtermijn.
Wat is het opzegtermijn voor je thuis abonnement? Tele2.
Meer informatie over de opzegtermijn van je Internet, Bellen/ TV abonnement. Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement? Standaard is de opzegtermijn van een abonnement een maand. Wanneer de contractstermijn van jouw abonnement is afgelopen, kun je dagelijks je abonnement opzeggen met een opzegtermijn van een maand.
Ik wil mijn baan opzeggen, wat is mijn opzegtermijn? FNV.
Ik wil mijn baan opzeggen, wat is mijn opzegtermijn? Wil je je baan opzeggen, houd dan rekening met een opzegtermijn. Er is verschil tussen de opzegtermijn voor jou en voor je werkgever. Ook ligt het eraan wat voor contract je hebt.

Contacteer ons