Op zoek naar tijdelijk contract?

tijdelijk contract
 
Tijdelijk contract FNV.
Een tijdelijk contract is een contract voor een bepaalde tijd. Het contract bevat een einddatum bijvoorbeeld 31 december, een tijdsduur bijvoorbeeld voor de duur van zes maanden of een reden waardoor het contract eindigt bijvoorbeeld het einde van het project.
Wanneer gaat mijn tijdelijke contract over in een vast contract? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Of heeft u al 2 jaar lang tijdelijke contracten bij uw werkgever achter de rug? Als u dan binnen 6 maanden een nieuw contract krijgt, is dat automatisch een vast contract. Een nieuw tijdelijk contract kan pas volgen nadat u minstens 6 maanden uit dienst bent geweest.
Tijdelijk arbeidscontract, wat zijn de regels? arag.nl.
Afhankelijk van het niet of niet tijdig aanzeggen heeft u recht op een gedeelte van een maandsalaris. Hoeveel proeftijd bij een tijdelijk contract? Eén maand proeftijd. Let op: uw cao kan afwijken en een langere proeftijd toestaan bij een contract van 6 maanden.
Contractverlenging: alles wat u moet weten Het Juridisch Loket.
Hoe vaak mag ik een contract voor bepaalde tijd verlengen? Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd MKB Servicedesk.
De regels zijn als volgt.: Een tijdelijk contract wordt omgezet naar een vast contract wanneer.: Je de werknemer in een periode van 24 maanden meerdere tijdelijke contracten hebt gegeven. De tussenpozen tussen deze contracten niet langer waren dan zes maanden.
5 redenen waarom jij geen tijdelijk contract wilt Young United.
Tijdelijk contract niet langer opstapje naar vaste baan. Vooral jongvolwassenen hebben steeds vaker én steeds langer een tijdelijk contract. Terwijl in het verleden tijdelijk werk vaak een opstapje naar betaald werk betekende, laten recente cijfers zien dat tijdelijk werk steeds minder vaak of minder snel wordt omgezet in een vaste baan.
Waarom werk op basis van tijdelijk contract zo gek nog niet is.
Met werk op basis van een tijdelijk contract kun je je kennis, inzichten en vaardigheden uitbreiden. Werken op basis van een tijdelijk contract biedt je de kans om nieuwe vaardigheden te verwerven en expertise met betrekking tot verschillende methodieken, software en platforms.
Hypotheek met tijdelijk contract Hypotheek24.nl.
Met een tijdelijk contract kun je met een intentieverklaring van je werkgever ook een hypotheek krijgen. In een intentieverklaring staat dat je werkgever het voornemen heeft om je bij gelijkblijvende marktomstandigheden en gelijkblijvend functioneren een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden na afloop van je contract voor bepaalde tijd.
Met een vaststellingsovereenkomst een tijdelijk contract beëindigen.
Afkoop tijdelijk contract. De mogelijkheden voor de inhoud van de vaststellingsovereenkomst, kunnen anders liggen bij een tijdelijk contract dan bij een vast contract. Immers, bij een tijdelijk contract zijn er nog maar weinig dienstjaren opgebouwd en heeft werkgever ook de mogelijkheid het einde af te wachten en uit te laten werken.

Contacteer ons