Resultaten voor modelcontract

modelcontract
 
20 vragen over de VAR en modelovereenkomst FNV.
Dat is wezenlijk iets anders dan de VAR, dat was een beschikking van de overheid. Het bijzondere van een modelcontract is dat, onder voorwaarden, de fiscus er een bijzondere status aan verbindt, namelijk vrijwaring van de opdrachtgever voor de loonheffing.
Modelcontract voor stroom en gas Altijd lage tarieven EnergieFlex.
Flex Standaard Klant. Alle energieleveranciers in Nederland zijn per 1 juli 2012 verplicht om een modelcontract voor stroom en gas aan te bieden. De opzet en voorwaarden van dit contract zijn bij alle leveranciers gelijk. Zo kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken. Wat is een modelcontract?
Modelcontract Energie.
De voorwaarden van het modelcontract zijn bij alle energieleveranciers gelijk. De tarieven en de vaste leveringskosten zijn wel per energieleverancier verschillend. Bekijk hieronder de voorwaarden en tarieven van het modelcontract. Tarieven modelcontract per 1 juli 2017. Vul je gegevens in.
Van VAR naar modelcontract, hoe zit het? Dienstverbanden Ondernemen Met Personeel.
Je kunt bijvoorbeeld samen bekijken of een modelcontract wel nodig is. In sommige gevallen is het namelijk duidelijk dat een zzper niet in loondienst werkt. Als dat niet het geval is, dan kun je gebruikmaken van een modelcontract. bijgewerkt op 22 november 2016.
International Chamber of Commerce Nederland. International Chamber of Commerce Nederland Modelcontracten.
Ieder modelcontract bevat een uitgebreide praktische toelichting op de juridische vraagstukken en toepasselijk recht rond het contract. Bovendien is er bij een aantal publicaties een bewerkbaar modelcontract bijgevoegd, in de vorm van een cd-rom of usb-stick. De contracten vormen een uitstekende basis voor een internationale handelsovereenkomst.
ModelContract Essent.
Opzegtermijn van 30 dagen. Simpel contract met variabele tarieven. Elke energieleverancier in Nederland moet een modelcontract aanbieden, een energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven met een heldere opzet en duidelijke voorwaarden. Het modelcontract is vastgesteld en goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt ACM.
Energie van Eneco Modelcontract EcoStroom en AardGas.
Dit Modelcontract is interessant wanneer je.: Een voordelige variable energieprijs voor Eneco EcoStroom en AardGas. Elke dag op te zeggen met een opzegtermijn van 9 dagen. Makkelijk te vergelijken met een Modelcontract van andere leveranciers. Terug naar Stroom Gas. Eneco Modelcontract EcoStroom en AardGas.
Modelovereenkomst zoeken.
Brochures en publicaties. Als u een modelovereenkomst wilt gebruiken, omdat u twijfelt of er sprake is van loondienst, kunt u het beste kijken of u een geschikte modelovereenkomst vindt bij de algemene modelovereenkomsten of bij de modelovereenkomsten voor branches en beroepsgroepen.
NVJ Alles wat je moet weten over modelcontracten.
In principe moet je niets, zeker niet als je als freelancer geheel zelfstandig en naar eigen inzicht en zonder toezicht of leiding van de opdrachtgever werkt. Opdrachtgevers zullen ondertekening van een modelcontract alleen eisen als onduidelijk is of er sprake is van een gezagsverhouding.

Contacteer ons